miercuri, 6 iulie 2011

Another story ends..

Totul porneste brusc,nu stii ce se intampla cu tine,apoi te trezesti in centrul inimii tale.Acolo e cald si bine,insa observi ca nu mai e loc pentru tine,altcineva se bucura acum de caldura si sunetul placut al batailor si totusi ti-e bine,ti-e mai bine ca niciodata,nu ai vrea sa schimbi nimic pentru ca fiindu-i acelei persoane bine iti este si tie la fel.
La un moment dat indraznesti sa-l trezesti din somnul lui atat de dulce si sa-i spui ca e acolo,ca e in inima ta,dar sa nu-si faca probleme,poate sta acolo cat doreste,iar tu ii vei fii mereu alaturi,oferindu-i toata iubirea ta.
Cu timpul observi ca ar vrea sa evadeze si te cuprinde o stare de nervozitate,e o agitatie,un haos deplin in mintea ta pentru ca l-ai tine legat acolo,dar totusi nu stii cum sa faci asta fara a-l rani.E greu!Mult prea greu!Si din atat de multa iubire ajungi sa gresesti,ranindu-l.
Acum vrea sa plece..toata fiinta ta striga sa il prinzi de mana,sa insisti sa ramana pentru ca fara el inima va inceta sa bata,insa l-ai ranit si nu stie cat il iubesti,iar tu nu ii mai poti arata pentru ca te stingi usor.Doar el te-ar mai putea salva si totusi nu mai ai nici o speranta ca se va mai intoarce..doare si simti cum sentimentele te distrug!
Desi povestea nici nu incepuse bine,acum ia sfarsit..s-a tras cortina,in spatele ei ramanad doar tu si intunericul rece..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu